Manajer Media Sosial

Manajer Media Sosial

Pandhuan Pokok kanggo dadi Manajer Media Sosial Gedhe

Hot

Friday, December 29, 2017

Pandhuan Pokok kanggo dadi Manajer Media Sosial Gedhe

December 29, 2017 1

Supervisor jejaring sosial sing adhedhasar web apik, minangka Ron Burgundy bakal nyatakake: "Bola".

Saben bisnis kudu dinamis ing jaringan online. Panjaluk sing kerep ditrapake saka customer pinggiran nggoleki merek supaya mikir cepet lan nyetel kanthi cepet ing atine tujuan pungkasan tetep siji panggung ahead.

Bagéan saka sutradara jaringan online wis ngomong karo para panitya web sosial sing dinamis. Iku ora angel. Utamane nalika sawetara bakal ngira yen sampeyan bisa entuk dhuwit truk dhuwit saka posting refresh Facebook. Wigati.

Dadi administrator jaringan online kaya-kaya padha karo komik kualitas dhuwur. Sampeyan kudu kanthi cepet mangerteni klompok penonton lan interaksi karo wong-wong iku dhasar. Mesthine tujuan akhir kanggo nglakoni iki, sampeyan kudu ngerti manawa akeh wong sing ngguyu kanthi lelucon lan sampeyan kudu ngerti terus-terusan iki. Ing acara sampeyan bisa nindakake iki, ing wektu iku sampeyan wis menangake grup kanthi efektif.

Kabeh ing kabeh, kepiye sampeyan bakal dadi direktur sosial? Luwih apik, kepiye sampeyan bakal dadi pengawas sosial sing luar biasa?

Tanggapan sing tepat bakal ngerteni sawetara. Mungkasi bat, sampeyan kudu mbutuhake. Kapindho, sampeyan kudu tresna. Katelu, sampeyan kudu sinau. Menapa malih, manawa sampeyan ngerteni kabeh kasus kasebut, sampeyan kudu takon dhewe: "Apa aku individu sosial?" Yen nanggepi respon sing ora ana, ing wayahe ngowahi dadi kepala jejaring jejaring sosial web paling cetha ora kanggo sampeyan ...

Dadi babagan carane kita neliti rincian kasebut.

LinkedIn nuduhake 57.910 hasil kanggo "direktur jaringan online"

Jaringan online saiki wis ngluwihi porno minangka tumindak angka 1 ing web

97% kabeh pelanggan pindhah organisasi toko ing web

71% panuku nampi reaksi merek cepet liwat media jaringan berbasis web ngandharake bakal merekake merek kasebut marang wong liya

93% saka pengiklan nggunakake jaringan online kanggo bisnis

Wonten ing babagan eksekusi B2B, setengah (49%) pengiklan B2B nampilaken jaringan online ingkang paling sae, dipuntandhang dening konten ingkang dipun promosiaken (39%), SEO (26%) lan serbaguna (25%)

77% saka iklan B2B nggunakake blog minangka aspek utama zat sing nyedhiyakake campuran

Kabeh barang sing dianggep, 25% saka rencana belanja iklan saiki dienggo ing kamajuan, pangiriman lan kemajuan isi

78% saka usaha pribadi digambar ing klien anyar liwat lokal lokal

Ing pèngetan kasebut, nalika nggawe panjalukan pangkat pangembangan bisnis sosial organisasi kasebut ing ukuran 1 nganti 10, partai manca pejabat bisnis ing saindenging donya menehi skor 3 utawa ngisor

Dadi yen bisa, pangukuran sing paling ditrapake kanggo artikel iki yaiku:

Mung 12% sing nggunaake iklan sosial aran banget nggunakna.

Dadi pentadbir jaringan online nggawa sawetara kaluwihan kunci ing jero setelan bebas. Sing paling nyedhak yaiku cara sing bisa kanggo awak dhewe. Sampeyan bisa netepake pilihan lan mbales ora ana. Sampeyan ngirim solicitations lan sampeyan ngatur arrangements. Neraka, sampeyan bisa njagong ing jero sadawane dina ing PC nalika sampeyan kudu.

Sing liyane yaiku awis. Iku minangka bagean sing dikarepake, ananging organisasi sing durung nyoba. Organisasi sawetara sing ngakoni lan ngarti jaringan sosial sing berbasis web bisa ngirimake usaha lan bakal ngupayakake kanthi kuat ing upaya jaringan online dawa. Nganggo dhewe, sampeyan bisa milih cara nyetel biaya lan biaya minangka perlu.

Alasan menarik yaiku wates sing cendhak kanggo bagean. Kanthi kurang biaya wiwitan lan akèh aset online (kaya iki!) Kanthi cepet mbusak tamba latihan, sapa waé bisa ngirim bisnis administrasi sosial kanthi cepet ing wektu sing cendhak.

Aku bakal ngandhani crita sampeyan ing sawetara detik durung diwiwiti, kita kudu nyinaoni aptitudes dhasar sing bakal kudu ditindakake dadi pengawas jaringan online apik tenan ..

Skills Penting:

Mromosiaken Kawruh

Sampeyan kudu duwe pegangan sing prayoga kanggo standar sing ndadikake dhasar. Sawetara latihan ing ndudohake bakal nguntungake, nanging liya bisa nemokake akeh aset kualitas ing web.

Pengalaman

Pengalaman sampeyan ora perlu dibandhingake kanggo urip. Apa sampeyan urusan karo profil jaringan online sampeyan sawetara wektu? Apa sampeyan ngerti carane supaya bisa nyatakake rekaman sosial dhewe lan mangerteni apa sing diantisipasi pelanggan?

Sarujuk

Aku ngandhani iki kanggo wiwitan artikel. Yen sampeyan ora dadi individu sing bisa dianggep bener - wong sing ora seneng menehi lan ora seneng banget, ing wektu iku dadi pengawas jaringan online ora mung kanggo sampeyan. Pancen, sampeyan bisa ngetung sakbubare tembung sandhing lan layar kanggo sawetara wektu, nanging pelanggan bakal umume kudu ketemu, ngobrol ing telpon, utawa duwe sesi Skype cepet utawa luwih cepet.

Manajemen Usaha

Sampeyan ora kudu duwe Pangeran Pangeran2, nanging sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo ngawasi usaha lan kasempatan kanthi apik. Iku umum kanggo administrator jaringan sosial berbasis web kanggo nggarap macem-macem pelanggan ing sawayah-wayah. Ngawasi kabeh iku penting karo tujuan sing ora bisa ditindakake.

Inovatif

Jaringan sosial berbasis web ana ing web. Dadi, sampeyan kudu tingkat pendidikan PC sing spesifik. Duwe informasi gedhe saka inovasi sosial bakal nambah administrasi lan njamin sampeyan tetep munggah karo paling anyar karo pola sosial sing paling anyar.

Skills Relational:

Korespondensi

Iku minangka semangat sing nyatakake yen sampeyan bakal ngomong karo organisasi lan nggawe bareng karo klien, yen sampeyan kudu nduweni kemampuan hubungan sing padhet.

Tetenger

Organisasi ora perlu nglumpukake individu tanpa identitas kanggo ngetutake kapentingan gambar kasebut. Ora reverberate uga karo wong, utawa sing klumpukan wong.

Responsiveness

Aku wis ditangani iki saperangan kaping - jaringan online cepet dileksanakke. Upaminipun salah satunggaling pakaryan sosial panjenengan dados konsentrasi ingkang ageng tumrap administrasi klien lan sampeyan mboten nanggepi bantahan klien utawi pitakonan sapunika. Individu online butuh reaksi cepet. Duwe kemampuan kanggo nyukupi syarat kasebut bisa ngadegake customer sampeyan (lan sampeyan!) Kanthi becik.

Wirausaha

Kanggo nyuda direktur jaringan sosial sing adhedhasar ing watesan bebas, sampeyan kudu dadi starter. Sampeyan kudu pindhah mil tambahan lan metu ing papan sing mlaku. Ora ana kasempatan yen sampeyan ora nemokake pendhudhuke sing cukup bobot sajrone setunggal wulan, apa kapasitas sampeyan bakal ngasilake sampeyan?

Multitasking

Pemimpin jaringan online sing luar biasa kudu nduweni kapasitas kanggo mujudake macem-macem tugas.

Asosiasi

Sampeyan kudu bisa dipercaya banget nalika ngembangake administrasi jaringan online. Aku nggunakake macem-macem apparatuses konvensional kaya logbooks, lembaran putih lan cathetan tugas kanggo njaga dhewe. Aku uga nggunakake macem-macem instrumen hirarkis online, umpamane, Thunderbird kanggo njupuk kabeh akun emailku ing sak panggonan, Dropbox kanthi efektif ndadekake rekaman menyang pelanggan lan tetenger kanggo ngawasi saben situs sing aku ngunjungi wektu.

Mikirake Vital

Duwe kemampuan kanggo mikir perang Salib sadurungé kedadeyan lan ana ing kene ngelingi opsi sing ora dikarepake yen dibutuhake, keuntungan sing luar biasa kanggo duwe administrator jaringan sosial berbasis web. Pelanggan cenderung kudu ngerti carane sampeyan bakal nglakoni apa wae sadurunge menehi kasempatan kanggo nindakake, supaya gadhah kapasitas kanggo nuduhake metod sing jelas lan succinct dhasar.

Adaptable (karo lelungan)

Ing oposisi pikiran ide, direktur jejaring sosial berbasis web kudu ninggalake kantor saiki lan maneh! Ing acara sing ana masalah kanggo sampeyan, ing titik sampeyan kudu nimbang wiwit panggilan liyane. Meh saben tugas sing cukup akeh aku ngrampungake kalebu akeh klumpukan karo customer. Sampeyan kudu nduweni aptitudes sing nyenengake, amarga sampeyan uga kudu ngesahake administrasi sampeyan kanthi cedhak lan pribadi uga, sadurunge bisa mlebu. Sampeyan uga bisa milih kanggo nglawan karya ing omah.

Skills luwih akeh:

Copywriting

Saben panyedhiya jaringan online sing wigati minangka esaiis sing luar biasa. Nggawé bingkai ing papan-papan iklan ing macem-macem iklan internet, nggawe iklan, nyusun jurnal online, nggambar karo klien, tawaran duplikat skrip utawa nulis laporan resmi.

Komputerisasi visual

Intine kabeh tahapan jejaring sosial berbasis web menehi kegunaan kanggo ngowahi antarmuka lan nggabungake markas tartamtu sampeyan dhewe. Ing acara sing sampeyan cetha karo Photoshop (utawa program outline sebanding sebanding), ing titik sampeyan ana ing posisi sing layak kanggo nawakake administrasi iki minangka komponèn bundel jaringan online. Kajaba iku, nggawe inti, contone, infographics, pennants utawa gambar minangka praktik standar kanggo administrator jaringan online.

Mromosiaken

Saben panyedhiya jaringan online kudu bisa nyinau kanthi nyinau. Dadi, Pay-Per-Klik (PPC) ngumumake utawa ngasilake penandha, sampeyan kudu ngerti rincian rutin saben ngajar lan ndeleng carane nambah saben pengaturan.

PR

Iklan adhedhasar panampil jejaring sosial berbasis web, kayadene ing babagan nyakup panyebaran data antarane bisnis lan masyarakat ing umum. Sampeyan bisa miwiti ora mbutuhake informasi PR sing penting, amarga kerep diawasi karo merek sing luwih gedhe sing nduweni semangat kanggo nimbulake partner, spesialis finansial utawa populasi umum kanggo njaga perspektif tartamtu.

Faktual

Kabeh sing kudu diukur kudu diukur. Sampeyan kudu sok ngukur lan mriksa eksekusi sosial sing disedhiyakake lan ngirim laporan menyang pelanggan kanggo ngetokake harga sampeyan.

Optimisasi mesin pencari

Nemtokake carane pengaruh jaringan online ing situs web streamlining bakal ningkatake eksekusi salib. Ing 2012, ana 5,134.000.000 usaha ing Google saben dina. Ing kasunyatan sing sampeyan nyinaoni SEO ora nggawe bedane karo latihan sosial, ditimbang maneh.

Customary Marketing

Senadyan kasunyatan manawa sampeyan sebagéyan gedhé ora kena digandhengake karo konvènsi sing ndadèkaké latihan nalika nggarap bagian administrasi jaringan online, sampeyan kudu ndeleng kepriyé rong jinis iklan ngenani siji lan liyane lan carane saben bisa migunani kanggo nambah liyane .

Pengeditan Video

Iki bakal paling entheng digunakke kanggo aptitudes sing luwih akeh, nanging manawa sampeyan bisa mbantu ing posisi iklan sosial. Aku wis duwe sawetara pelanggan sing mbutuhake nepangaken utawa nuduhake rekaman sing bakal diowahi sadurunge digunakake ing upaya jaringan sosial berbasis web. Aku tanpa mangu ora duwe master, nanging nduweni level pembelajaran sing nyenengake nggunakke Windows Movie Maker (utawa program komparatif ngubah program) bisa ndandani dokumen video kasebut langsung saka kamera dadi video sing nyediakake YouTube.

Boten saking kemungkinan sampeyan duwe kabeh kabisan penting kanggo mungkasi kanthi jelas administrator jaringan online,

Read More